AVALA PHARM , novi brend lider u farmaciji, otvorio svoj centar u Vrčinu


Snaga zdravlja је u prirodi. Posle gubitka brojnih velikih farmaceutskih kuća sa domaćeg tržišta, Srbija je dobila AVALA PHARM, novog proizvodjača suplemenata i vitamina farmaceutske kozmetike za lečenje zdravstvenih oboljenja gradjana. Svim pacijentima bice omogućeno da korišćenjem
AVALA PHARM proizvoda postignu adekvatno kućno lečenje, u kojem je osnovni cilj detoksikacija organizma od sve češćih toksičnim materija i antivirotično, antitumorno i imunoprotektivno jačanje odbrambenih snaga imuniteta.

Sistem modernog koncepta proizvodnje formiran je u skladu sa nacionalлim i evropskim propisima. Prioritet ćе predstavljati prerada i proizvodnja ekstrakata, bioaktivnih ćelija lekovitih biljaka, pronalaženih u predelima netaknute prirode.

Nedavno u centrali AVALA PHARM-a, u Knez Mihailovoj 17, doktor Dragan R. vodja odeljenja razvoja, pokazao je koncept novog poslovanja, tehniku proizvodnje sa novim GMP standardom za nove proizvode Cellyzator, Cistik, Nebol, Diabetcontrol, Digestobiotic, Jetrogen, Uroplant, Tenziherb,
Imunitex Q1O, Bronhosmir, Intimil 100, Hemorogel, Smirella, Vulkan, Anti Kilogram i 2Hair 700.

Predstavljen је i 3D projekat novog regionalnog centra u opštini Vrčin, iz koga će se voditi celokupan razvoj njihovih brendova ka Balkanskim zemljama. U planu je i otvaranje pnedstavništva u Zagrebu.

Predrag Petrovic, direktor firme, rekao je da je AVALA PHARM budućnost Srbije.

"Mi smo nova konkurencija najvećim proizvodjačima lekova na tržištu, kojima ćemo stručnim putem i novom linijom proizvodnje, dati do znanja da narod sve manje veruje u današnji kvalitet lekova.. Snaga ljudskog zdravlja i dalje je vezana za prirodu i naše nove lekovite suplemente. Dok medicina leči, snaga lekovitih biljaka uvek izleči !" istice Petrović.

Preuzmite katalog AVALA PHARM lekovitih proizvoda za pacijente
>> preuzmi PDF


 
 
     
Podeli :
 
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*