Anti kilogram d.o.o. prešao u AVALA PHARM novog brend lidera u zdravlju !

Firma ANTI KILOGRAM d.o.o. koja je od 2007 godine proizvodila najatraktivnije suplemente za mršavljenje u 2014-toj godini prerasla je u novu farmaceutsku kompaniju AVALA PHARM d.o.o. koja proizvodi najatraktivniji program lekovitih suplemenenata i biljne kozmetike u Srbiji, novog brend lidera na tržištu 2015 te godine.

ANTI KILOGRAM d.o.o važila je za lidera u Srbiji i regionu. Marketinške aktivnosti i produktivni nastupi postigli su preko 3.750.000 zadovoljnih klijenata. Rezultati uspeha dokazali su (2) drugo mesto na top listi najbolje rangiranih firmi za dijetetske suplemente ka ciljnoj grupi korisnika od 23 do 63 godina starosti. Pacijenti su prepoznali najboljeg izjavio je PR firme.

Šta u budućnosti očekujete od AVALA PHARM-a ?

"Na proširenju programa i uvodjenju novog asortimana proizvoda bila je zadužena radna grupa farmaceuta, lekara i tehnologa koji su implementaciju vodili na Institutu za Bromatologiju, Farmaceutskom fakultetu i Javnom Zavodu za Zaštitu Zdravlja u Beogradu pod nadzorom Ministarstva zdravlja Republike Srbije. PripremnI razoj strateškog nastupa i postavljanje važnih ciljeva vodio je menadžment firme, kako bi AVALA PHARM d.o.o. u ovoj godini preuzeo veliko učešće na domaćem i regionalnom tržištu!" - izjavila je Nataša Mladenović sekretar AVALA PHARM-a.

"Cilj AVALA PHARM-a jasno je definisan, pokrećemo veliki regionalni i razvojni centar za proizvodnju i distribuciju biljnih medikamenata ka snabdevanju zdravstvenih ustanova apoteka Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. U planu nam je i formiranje sopstvene prodajne mreže. Želimo da unapredimo zdravlje pacijentima sa najnovijom generacijom lekovitih suplemenata i biljnih melema iz naše prirode! Ljudi sve manje veruju u kvalitet sadašnjih lekova" - izjavio je Predrag Petrović direktor i vlasnik. Preuzmite katalog AVALA PHARM lekovitih proizvoda za pacijente
>> preuzmi PDF


 
 
     
Podeli :
 
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*