AVALA PHARM NA 51. SIMPOZIJUMU FARMACEUTA SRBIJE

AVALA PHARM predstavio novu generaciju lekovitih suplemenata utemeljenu snagom iz prirode !

Kopaonik 51.simpozijum farmaceuta u organizaciji Farmaceutskog društva Srbije, održan je od 22. do 25. maja u kongresnoj sali Konaka.

AVALA PHARM kao novi brend lider u zdravlju, okupio je veliki broj interesenata povodom nove linije svojih lekovitih suplemenata Cellyzator, Cistik, Ne-bol, Diabetcontrol, Digestobiotic, Jetrogen, Uroplant, Tenziherb, Anti Kilogram, Vulkan , Imunitex Q10, Bronhosmir i povodom prirodnih kozmetičkih melema Ne bol, Hemorogel, Intimil-1000, Smirella i 2hair-700, potrebnih za bolje očuvanje i unapredjenje zdravlja kod svih gradjana.

Istraživanja dokazuju da ljudi sve manje veruju u hemijske lekove zbog njihovog negativnog delovanja, a da svakim danom sve više raste poverenje ka prirodnim suplementima koji su formirani iz biljnog sadržaja. Velika pažnja dešavala se za promo pultevima AVALA PHARM-a koji su bili po celom Kopaoniku.

Najveće interesovanje pokazali su stručni profesori sa Farmaceutskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu kao i predavači sa instituta Kliničkog centra Srbije. Promoteri AVALA PHARM tokom celog dana savetovali su saradnike ali i veliku grupu farmaceuta koji su šetajući po Kopaoniku uživali u prezentacijama mladih stručnih saradnika iz AVALA PHARM-a .

 


Preuzmite katalog AVALA PHARM lekovitih proizvoda za pacijente
>> preuzmi PDF


 
 
     
Podeli :
 
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*