OBAVEŠTENJE

AVALA PHARM Novi brend lider u zdravlju,
zahvaljuje se svim kolegama i saradnicima na uspešno završenom projektu  novih AVALA PHARM proizvoda.

Stručnim projektom unapredićemo zdravlje naših gradjana, pružajući im iskrene savete uz AVALA PHARM lekovite suplemente..
Vodeći se porukom  Zdrav čovek ima hiljadu želja a bolestan samo jednu!

Budite zdravi, srećni i iskreno nasmejani uz AVALA PHARM lekovite suplemente iz prirode,
koje od 07.04.2014 godine možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama.

Vaš novi AVALA PHARM


Prijatelji AVALA PHARM-a

Klinički bolnički centar Zagreb
KBC Zagreb,
Kišpatićeva 12
10 000 Zagreb
Hrvatska
Dr Med. Spec. Nataša Čolić (51) iz Zagreba formirala CISTIK biljne kapsule za održavanje zdravlja reproduktivnih organa kod žena. Konsultacije obavljala u saradnji sa medicinskim odelenjem Kliničkog centra u Zagrebu. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.cistik.rs
Prijatelji AVALA PHARM-a

Klinički centar Srbije
Pasterova 23
Beograd 11000
Srbija

Dr Vera Grujić (39) iz Beograda formirala je UROPLANT za održavanje zdravlja organa urinarnog trakta. Konsultacije obavljala u saradnji sa medicinskim odeljenjem kliničkog centra u Beogradu. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.uroplant.com
Prijatelji AVALA PHARM-a

Klinički centar Vojvodine
Hajduk Veljkova 1
Novi Sad
Vojvodina

Mag. Pharm Danijela Srejović (37) iz Novog Sada formirala je DIABETCONTROL biljne kapsule za održavanje zdravog nivoa šećera u krvi. Konsultacije obavljala u saradnji sa medicinskim odeljenjem kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.dijabetcontrol.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Klinički centar Crne gore
Ljubljanska bb
Podgorica
Crna Gora

Prof. med. Svetlana Sinobad (34) iz Podgorice formirala je NE BOL biljne kapsule protiv glavobolja, bolova u zglobovima i mišićima. Konsultacije obavljala u saradnji sa medicinskim odeljenjem kliničkog centra u Podgorici. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.ne-bol.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Medicinski fakultet
Univerzitet Sv. Kiril i Metodij
Skopje
Makedonija

Dr.Vladimir Tanovski (43) iz Skoplja formirao je JETROGEN biljne kapsule za pravilnu funkciju i obnovu jetre. Konsultacije je obavljao u saradnji sa medicinskim odeljenjem medicinskog fakulteta u Skoplju. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.jetrogen.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Universitatsspital Zurich
Riamstrasse 100
Zurich
Švajcarska

Dr.Dušan Radulović (59) iz Ciriha formirao je CELLYZATOR biljne antikancer kapsule za regieneraciju ćelija i vitalizaciju organizma. Konsultacije je obavljao u saradnji sa medicinskim odeljenjem bolnice u Cirihu. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.cellyzator.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Medical hospital
Southbanka,Victoria-3006
234 St.Kilda Road
Melburn

Dr.Jovan Pavlović (61) iz Melburna formirao je DIGESTOBIOTIC biljne kapsule protiv stomačnih tegoba u probavnom sistemu I kod akutne diareje .Konsultacije je obavljao u saradnji sa medicinskim odelenjem bolnice u Melburnu. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.digestobiotic.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

BEST HOSPITAL
170 William St New York
New York
United States

Dr Jovan Sekulov (50) iz New Yorka  formirao je TENZIHERB biljne kapsule za održavanje psihičke stabilnosti, protiv stresa i napetosti. Konsultacije je obavljao u saradnji sa medicinskim odeljenjem bolnice u Njujorku. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.tenziherb.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Medical expert hospital and Medical stacionary
Theodor-Stern-Kai n.7
60590 Frankfurt
Nemačka

Dr Aleksandar Krstel (44) iz Frankfurta formirao je HEMOROGEL biljni melem protiv uplanih procesa od hemoroida. Konsultacije je obavljao u saradnji sa medicinskim odeljenjem bolnice u Frankfurtu. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.hemorogel.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

C.Health Network
Wisconsian 54923
Berlin
Nemačka

Prof.Dr Marina Rakvel (37) iz Berlina formirala je INTIMIL 1000 biljnu antibakterijsku formula za intimnu higijenu zaštitu vaginalne flore. Konsultacije obavljala u saradnji sa medicinskim odeljenjem katedre Kliničkog centra u Berlinu. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.intimil.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Opšta Bolnica Novi Pazar
Generala Živkovića BB
Novi Pazar 36300-Srbija

 

Spec.med Anita Kaz (34) iz Novog Pazara formirala SMIRELL-u biljnu hidrantnu bioaktivnu  kremu za lice, protiv procesa starenja kože, UV zračenja, nastanka bora i kožnih oboljenja. Konsultacije je obavljala u saradnji opštom bolnicom u Novom Pazaru. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.smirella.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Medicinski fakultet sveučilište Mostar
Bijeli brijeg bb Mostar
Bosna i Hercegovina

 

Dr.Jurek Fakić (54) iz Mostara formirao je 2hair-700 biljni melem namenjen za regenraciju korena dlake za bolji rast kose. Konsultacije je obavljao u saradnji sa medicinskim fakultetom sveučilištem u Mostaru. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.2hair700.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Opšta bolnica u Subotici
Izvorska 2
24000 Subotica
Srbija

 

Dr.Pavle Kraz (54) iz Subotice formirao je NE BOL biljni analgetik gel protiv bolova u zglobovima i mišićima, protiv stvaranja kalcifikata. Konsultacije je obavljao u saradnji sa opštom bolnicom u Subotici. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.ne-bol.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Children's Hospitals 
Grosse Mohrencasse 9
Vienna
Austria

 

Dr.Javorka Lazić (42)  iz Beča formirala je BRONHOSMIR biljni sirup protiv upale grla ,suvog i otežanog kašlja i bronhijalnih tegoba. Konsultacije je obavljala u saradnji sa dečijom dnevnom bolnicom u Beču. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.bronhosmir.com

Prijatelji AVALA PHARM-a

Dom zdravlja Bjelija
Srpske Vojske 53
Bijeljina
Republika Srpska

 

Dr.Nadežda Larc (61) iz Bijeljine formirala je multivitaminske kapsule IMUNITEX Q 10 za imunoprotetkitivno jačanje organizma od virusa i slabljenja imuniteta. Konsultacije je obavljala u saradnji sa domom zdravlja Bijeljina. Projekat je kontrolisan od strane Evropske agencije za lekove u 2013 godini.

www.imunitex.comPreuzmite katalog AVALA PHARM lekovitih proizvoda za pacijente
>> preuzmi PDF


 
     
Podeli :
 
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*