AVALA PHARM je privatno stručno preduzeće osnovano radi unapredjenja medicine i održavanja dobrog zdravlja kod svih nas. Mi razmišljamo iskreno na sledeći način : " Za uspeh je potrebno vreme, jer ono ne dolazi preko noći, pa čak ni onda dok možda sanjate. Potrebno je uložiti mnogo truda i vremena u radu kako biste došli do uspešnog cilja. Potrebno je obezbediti iskren kvalitet proizvoda ali i odgovarajući način poslovanja. Potrebno je izgraditi tim za pobede, a ne ekipu za poraze. Potrebno je postaviti realan cilj u kome pacijent treba da zdravim putem pobedi bolest, kada dodje trenutak da postanete uspešni, morate biti odgovorni, spremni da iskrenim odnosom pomognete ljudima i svim drugima oko sebe."

Osnovni principi AVALA PHARMA su:

1. Pronalaženje proverenih i lekovitih sadržaja iz predela ekološki čiste prirode.
2. Proizvodnja kvalitetnih, bezbednih i efikasnih lekovitih suplemenata, kozmetičkih i dermatokozmetičkih preparata ispitanih u akreditovanim domaćim i stranim laboratorijama.
3. Stručno usavršavanje kadra po unapredjenim sistemima obrazovanja.
4. Stručna medicinska prezentacija po apotekama i veledrogerijama, kako bi do kupaca stigle sve proverene važne informacije o upotrebi naših proizvoda.
5. Praćenje najnovijih svetskih dostignuća i trendova u oblasti farmaceutske i kozmetičke industrije, sa poštovanjem važeće Evropske regulative.
6. Konstantan kvalitet, koji se ne menja tokom godina ni jednog dana.
7. Naša proizvodnja svakodnevno primenjuje sistem dobre proizvođačke prakse (GMP) usaglašen sa zahtevima međunarodnog propisa, kao i sistem menadžmenta prema ISO 9001:2008
8. Kvalitet naših lekovitih prozvoda je pod stalnom kontrolom ovlašćenih ustanova u zemlji i inostranstvu. Efikasnost strategije razvoja preduzeća potvrđuju naši dosadašnji rezultati, jer svakog dana raste broj korisnika naših proizvoda kao i mreža naših saradnika u svetu.
9. Profesionalnim radom postići zadovoljan odnos kod pacijenata.
10. Jedino zdravlja i znanja nikada nije dosta.

AVALA PHARM je novi lider u zdravlju.Avala Pharm - Dobitnik nagrade firma od poverenja


AVALA PHARM je farmaceutska kompanija koja se bavi proizvodnjom dijetetskih i kozmetičkih proizvoda, specijalizovana za obradu bio aktivnih ćelija biljaka kroz implementaciju čvrstih i tečnih ekstrakata. Pod preciznim pravilnikom o proizvodnji i deklarisanju dijetetskih proizvoda Službeni glasnik RS, 45/2010, 27/2011, 50/2012, 21/2015 i 75/2015/2018 i dr. distribucijom svojih brendova ka zdravstvenim ustanovam u zemlji i inostranstvu.

Važimo za profesionalnu firmu koja poštuje postignute dogovore, svoje zadatke sprovodi pre postavljenog roka, jer smo odani poslu kojim se bavimo i ne kršimo zakone.

Odgovorno lice koji upravlja i vrlo stručno zastupa naše poslovanje je direktor Predrag Petrović rodjen 1977 godine u Beogradu.


Tim Avala Pharm


Vrlo odgovoran, poslovan i porodičan čovek. Pravoslavac koji veruje u kvalitet svog truda i rada. Ekstremni sportista ličnog i timskog duha koji se uvek bori do zajedničke pobede. Humanista koji želi ljudima da pomogne. Lovac istaknute supervizije koji pod svim okolnostima pogadja uvek u centar željenog cilja.


Avala Pharm odlucivanje


U njegovom korporativnom timu su jedni od najpoznatijih stručnih ljudi iz Srbije u oblastima
  • Bromatolgije
  • Farmakognozije
  • Kontrola zdravstvenih ispravnosti svojih brendova
  • Kliničkih studija
  • Advokature
  • Ekonomije i revizije
  • Knjigovodstva
  • Marketinga
  • Distribucije medicinskih sredstava i lekova
Mi sprovodima visoke projekte I poslujemo vrlo kvalitetno bez dužničkih obaveza prema bankama,porezima I ne želimo biti tema sudskih sporova. Firma koja aposlutno poštuje svoje obaveze I medjusobne dogovore . 2012 godine zbog propusta rada ministarstva finansija Republike Srbije bili smo tema prinudnih izvršenja I blokade svojih poslovnih tekućih računa bez naše krivice.Zbog čega zaštitu naših prava I plaćanja odštete očekujemo od apelacionog suda tokom 2019 godine.


Sa nama možete poslovati dugoročno i vrlo uspešno !


Preuzmite katalog AVALA PHARM lekovitih proizvoda za pacijente
>> preuzmi PDF


 
     
Podeli :
 
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*