AVALA PHARM je privatno stručno preduzeće osnovano radi unapredjenja medicine i održavanja dobrog zdravlja kod svih nas. Mi razmišljamo iskreno na sledeći način : " Za uspeh je potrebno vreme, jer ono ne dolazi preko noći, pa čak ni onda dok možda sanjate. Potrebno je uložiti mnogo truda i vremena u radu kako biste došli do uspešnog cilja. Potrebno je obezbediti iskren kvalitet proizvoda ali i odgovarajući način poslovanja. Potrebno je izgraditi tim za pobede, a ne ekipu za poraze. Potrebno je postaviti realan cilj u kome pacijent treba da zdravim putem pobedi bolest, kada dodje trenutak da postanete uspešni, morate biti odgovorni, spremni da iskrenim odnosom pomognete ljudima i svim drugima oko sebe."

Osnovni principi AVALA PHARMA su:

1. Pronalaženje proverenih i lekovitih sadržaja iz predela ekološki čiste prirode.
2. Proizvodnja kvalitetnih, bezbednih i efikasnih lekovitih suplemenata, kozmetičkih i dermatokozmetičkih preparata ispitanih u akreditovanim domaćim i stranim laboratorijama.
3. Stručno usavršavanje kadra po unapredjenim sistemima obrazovanja.
4. Stručna medicinska prezentacija po apotekama i veledrogerijama, kako bi do kupaca stigle sve proverene važne informacije o upotrebi naših proizvoda.
5. Praćenje najnovijih svetskih dostignuća i trendova u oblasti farmaceutske i kozmetičke industrije, sa poštovanjem važeće Evropske regulative.
6. Konstantan kvalitet, koji se ne menja tokom godina ni jednog dana.
7. Naša proizvodnja svakodnevno primenjuje sistem dobre proizvođačke prakse (GMP) usaglašen sa zahtevima međunarodnog propisa, kao i sistem menadžmenta prema ISO 9001:2008
8. Kvalitet naših lekovitih prozvoda je pod stalnom kontrolom ovlašćenih ustanova u zemlji i inostranstvu. Efikasnost strategije razvoja preduzeća potvrđuju naši dosadašnji rezultati, jer svakog dana raste broj korisnika naših proizvoda kao i mreža naših saradnika u svetu.
9. Profesionalnim radom postići zadovoljan odnos kod pacijenata.
10. Jedino zdravlja i znanja nikada nije dosta.

AVALA PHARM je novi lider u zdravlju.Preuzmite katalog AVALA PHARM lekovitih proizvoda za pacijente
>> preuzmi PDF


 
     
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*