COVID – 19 # do pobede ZAJEDNO !

Izloženi direktnom riziku u našem poslovanju,preduzeo sam sve potrebne mere u suzbijanju virusno epidemioloških infekcija koje mogu izazavati fatalne posledica za tim zaposlenih ljudi

Značajno za državu Srbiju, potpisan medjunarodni sporazumom sa najvećim pametnim gradom u Rusiji!

25.novembra 2018 godine Predrag Petrović direktor AVALA PHARM-a kao delegat I predstavnik Republike Srbije na Kubis bizinis forumu u Novosibirskom u Rusiji

Najveći medicinski seminar u Hrvatskoj

Značajno za državu Srbiju, održan najveći medicinski seminar u Hrvatskoj "Uloga lekara u lečenju gojaznosti" 3500 hiljada lekara i farmaceuta dobilo stručne bodove.

Opomene pred utuženje !

Opomene pred utuženje za ucenjivačke novine INFORMER i fantomske sajtove Raskrinkavanje i Ogledalo firme, spremne krivične prijave protiv lica za zastupanje navedenih medija!

Uskoro otvaranje poslovnog centra AVALA PHARM u Vrčinu !

Pod velikim tempom završavaju se pripreme za otvaranje poslovnog centra AVALA PHARM u Vrčinu.

AVALA PHARM akcija !

Zbog velikog interesovanja od strane stanovništva ka lekovitim AVALA PHARM suplementima i biljnim melemima svim osobama koji imaju problem gojaznosti odobravamo akciju za ANTI KILOGRAM lekoviti program.

Izvršena vanredna kontrola odeljenja tržišne inspekcije Republike Srbije u AVALA PHARM-u !

U zapisniku o inspekcijskom nadzoru dana 05.12.2016 godine, izvršena je detaljna kontrola radnih tačaka objavljenih na radnim listama.

Izvršena vanredna kontrola sanitarne inspekcije iz Ministarstva zdravlja Republike Srbije u AVALA PHARM-u

U zapisniku o inspekcijskom nadzoru dana 05.12.2016 godine, izvršena je detaljna kontrola radnih tačaka objavljenih na radnim listama.

AVALA PHARM specijalizovane biljne apoteke u Srbiji !

Po uzoru na Evropski model zdravstvenih ustanova koje isključivo rade specijalizovani program lekovitog bilja kao alterantivni model medicinskog lečenja u kome rade doktori opšte prakse obučeni za aktivan program herbalnih lekova kao prvu pomoć kod personalnog "in hause" lečenja.

Anti kilogram d.o.o. prešao u AVALA PHARM novog brend lidera u zdravlju !

Firma ANTI KILOGRAM d.o.o. koja je od 2007 godine proizvodila najatraktivnije suplemente za mršavljenje u 2014-toj godini prerasla je u novu farmaceutsku kompaniju AVALA PHARM d.o.o.


AVALA PHARM NA 51. SIMPOZIJUMU FARMACEUTA SRBIJE

AVALA PHARM predstavio novu generaciju lekovitih suplemenata utemeljenu snagom iz prirode !


SRPSKO TRŽIŠTE Jun 2014

Juna 2014 Lekovit doo, privredno društvo iz Šabca, počeo sa distribucijom AVALA PHARM lekovitim suplementima i kozmetičkim proizvodima


AVALA PHARM POŠTUJE DAN MAJKI

Majčin dan ili Dan majki je praznik koji je posvećen mamama i u različitim zemljama se obeležava različitih datuma u slavu majki, majčinstva i uticaja koji mame imaju na društvo. Podsetite zato svoju majku koliko je volite i koliko je važna.


SRPSKO TRŽIŠTE April 2014

Erma doo iz Beograda, farmaceutska kuća za trgovinu farmaceutskim proizvodima na veliko, prva uradila snabdevanje sa dugo očekivanim AVALA PHARM lekovitim suplementima.

BOSANSKO HERCEGOVAČKO TRŽIŠTE April 2014

OKTAL PHARMA doo vodeća farmaceutska kuća za trgovinu farmaceutskim proizvodima na veliko, prva uradila snabdevanje sa dugo očekivanim AVALA PHARM lekovitim suplementima.

CRNOGORSKO TRŽIŠTE April 2014

Bez najnovijeg programa AVALA PHARM lekovitih suplemenata i kozmetičkih proizvoda za pacijente.
NEIZVESNI PREGOVORI SA FARMEGROM IZ PODGORICE.

KOSOVSKO TRŽIŠTE April 2014

SANTEFARM SHPK iz Prištine, farmaceutska kuća za trgovinu farmaceutskim proizvodima na veliko, prva uradila snabdevanje sa dugo očekivanim AVALA PHARM lekovitim suplementima.

Radujmo se svetskom danu zdravlja u 2014 godini

AVALA PHARM proslavio svetski dan zdravlja obilazeći pacijente u domovima zdravlja, bolnicama i zdravstvenim centrima širom Srbije, u nadi da se unapredi tema alternativnog lečenja kod naših gradjana.

AVALA PHARM novi lider proizvodnje prirodnih suplemenata za alternativno lečenje građana

AVALA PHARM uskoro završava projekat za izgradnju svog operativnog centra u blizini Beograda u kome će voditi strategiju svog novog načina poslovanja ka zemljama iz regiona.

AVALA PHARM , novi brend lider u farmaciji, otvorio svoj centar u Vrčinu

Posle gubitka brojnih velikih farmaceutskih kuća sa domaćeg tržišta, Srbija je dobila AVALA PHARM, novog proizvodjača suplemenata i vitamina farmaceutske kozmetike za lečenje zdravstvenih problema kod gradjana.


   
 
     
Podeli :
 
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*