AVALA PHARM distribucija dijetetskih suplemenata

distribucija avala pharm Distrubuciju naših lekovitih proizvoda smatramo jednim od najvažnijih svakodnevnih potreba od strane domaće medicine. Zbog toga naš tim farmaceuta, zajedno sa preostalim delom profesionalne organizacije, odgovorno brine o svim aspektima distribucije i prodaje ka apotekama i medicinskim centrima ,počevši od adekvatnog smeštaja robe, preko transporta iste do pravilnih stručnih prezentacija i aktivne prodaje u samim apotekama.

Trudimo se da svakodnevno unapređujemo poslovanje naših kupaca, putem kontinuiranog snabdevanja, pružanjem novih usluga i stalne dostupnosti našeg asortimana, za koji verujemo da je najbitiniji segment inovativnih artikala u farmaciji.

AVALA PHARM je najveći dobavljač dijetetskih proizoda na domaćem ali i regionalnom farmaceutskom tržištu. Sa našim kupcima pažljivo gradimo partnerske odnose, ali i prenosimo svoja znanja u cilju unapređenja poslovanja apoteka i adekvatne raspoloživosti robe na uspešan i profitabilan način, vodeći se činjenicom da je pacijent po svom zdravstvenom zahtevu za nas uvek u pravu.AVALA PHARM dijetetski suplementi zastupljeni su kroz

2997
  zdravstvenih ustanova u Srbiji
832
  zdravstvene ustanove u Bosni i Hercegovini
213
  zdravstvenih ustanova u Crnoj Gori
579
  zdravstvenih ustanova na Kosovu

Uskoro
612
  zdravstevih ustanova u Albaniji
1321
  zdrastvena ustanova u Hrvatskoj

Za unapređenje saradnje pozovite našeg stručnog saradnika da poseti Vašu apoteku putem interneta info@avalapharm.com

Poručite naše proizvode za apoteku putem interneta na porudzbenica@avalapharm.com
Dostava je besplatna u roku od 24h.
Napomena:

Za pacijente iz Evrope i drugih kontinenata naše proizvode možete poručiti preko naše online prodaje , dostavu izvršavamo do sedam dana na Vašu kućnu adresu.


Preuzmite katalog AVALA PHARM lekovitih proizvoda za pacijente
>> preuzmi PDF

 

 
     
Podeli :
 
     
AVALA PHARM proizvodi prirodne suplemente koji postižu sigurne rezultate ozdravljenja
kod pacijenata bez kontraindikacija
eu flag The
Best of
Europe

 
 
*